over Freija van Duijne

Freija van Duijne maakt organisaties bewust van de ontwikkelingen van de toekomst

Freija is toekomstverkenner die in haar lezingen de mogelijkheden en knelpunten voor bedrijven uiteenzet. Daarmee inspireert ze haar toehoorders om zelf een blik vooruit te werpen en hoe een organisatie concrete voorbereidingen kan treffen voor wat komen gaat.

over Freija van Duijne

Future Motions

Freija van Duijne (1976) studeerde cognitieve psychologie in Leiden en promoveerde aan de TU in Delft. Ze begon haar loopbaan bij verschillende overheidsorganisaties. Daar verkende ze nieuwe innovaties, risico's en trends. Ze hielp verschillende bedrijven om hun toekomstvisie vorm te geven. In 2013 richtte van Duijne haar eigen bedrijf Future Motions op. Nu geeft ze inspirerende lezingen, trainingen en verkent ontwikkelingen die impact kunnen hebben op bedrijven en overheden. Ze geniet internationale bekendheid.

OVER FREIJA VAN DUIJNE

Dutch Future Society

Freija van Duijne was van 2013 tot 2018 voorzitter van de Dutch Future Society, een netwerk van futurologen, trendwatchers en strategen. De DFS is verbonden aan de Association of Professional Futurists, een groter internationaal netwerk dat zich richt op de toekomst.

Boek van Freija van Duijne

Toekomst verkennen - Het ultieme denken in organisaties

Voor bedrijven is het van levensbelang nu al met de toekomst bezig te zijn. Toekomstgerichte organisaties doen het aanmerkelijk beter dan hun concurrenten die zich hieraan niets gelegen laten liggen. Ze maken daarbij gebruik van de goed gevulde gereedschapskist van de futuroloog. Een futuroloog houdt zich bezig met de per definitie onzekere toekomst om mensen en organisaties te helpen kansen te benutten die de toekomst biedt. Het is daarom niet verwonderlijk dat toekomstverkennen steeds vaker deel uitmaakt van leiderschapstrainingen. Een leider en beslisser moet kunnen inspelen op onzekerheid en complexiteit.

Freija van Duijne

BOEK EEN LEZING VAN FREIJA VAN DUIJNE

Wilt u de kansen en ontwikkelingen in de komende tijd voor uw bedrijf onderzoeken? Boek futurist Freija van Duijne en raak geïnspireerd door de toekomst.